navigare în site:


informaţii utile:

Coordonate GPS:
N: 47°.34'.357
E: 25°.41'.266
Altitudine: 519m

 

Harta Google a zonei

Facilităţi oferite turiştilor la "Floare de Crin"

facilitati

SERVICII STANDARD:
Apa rece si calda permanent, sistem de incalzire prin centrala termica proprie, parcare pazita, perimetru inchis, pastrarea obiectelor de valoare, rezervari bilete de tren, autobuz, avion.

TELEFONIE:
Semnal Cosmote, Vodafone, Zapp, Orange. in curand: conexiune permanenta Internet la dispozitia turistilor.

TURISM:
Autoturism si microbuz transport persoane cu sofer, atelaje si sanii trase de cai, cu insotitor. La cerere, ghid turistic, ghid montan sau interpret limba franceza, engleza, germana, rusa. Posibilitati de organizare de partide de vanatoare sau pescuit, inchirieri de materiale si articole sportive (rachete de badminton, mingi de fotbal, volei, biciclete, schiuri, sanii).

ALTE FACILITATI:
-Doua sali de protocol cu suprafata de 40 mp fiecare la etajele 1 si 2 - posibilitatea organizarii de mese festive, seminarii, team-buildings, petreceri private, la o calitate ireprosabila a serviciilor
-plimbare cu caruta (vara) sau sania (iarna) trasa de cai
-posibilitatea organizarii de seri folclorice: muzicieni-taraf (150EUR), ansamblu de dansuri populare (150EUR)
-La cererea turistilor, la pensiunea FLOARE DE COLT se pot organiza demonstratii ale mestesugurilor traditionale, pastrate neatinse de veacuri in aceasta parte a Bucovinei.

Mesterii populari va pot impartasi din secretele incondeierii oualor, impodobitului portului popular traditional sau chiar prepararea specialitatilor din carne in gospodaria proprie. Cu siguranta veti fi impresionati de perfectiunea procedeelor si acuratetea detaliilor, rafinate in multe secole de experienta transmisa din generatie in generatie.
- posibilitatea de organizare de excursii de o zi la manastirile din Bucovina romaneasca sau la rezervatia naturala - Codrul secular de la Slatioara, atelierele de ceramica neagra Marginea, Salina Cacica, masivul Rarau - Giumalau.
- servicii de transport cu autoturism sau microbuz
- servicii postale, de procurare a ziarelor si revistelor
- inchiriere de material sportiv: biciclete, sanii, schiuri etc.
- organizare de drumetii sau excursii in zona montana, la pas sau hipo, cu cai dresati si instructori specializati. La cerere, pot fi organizate ture de mountain-biking sau off-road moto sau auto / ATV.